История

Фирма "Мегатекс" е създадена на 10 април в далечната 1989 г.

Преди 25 години на ул. „Позитано” 145 група ентусиасти и мечтатели се обединяват в дружествена фирма и започват денонощно да работят в ново направление - на електрониката и информационните технологии, разработка и производство на светодиодни дисплеи за визуализация на информация.

Сега, през 2014 г.,  Мегатекс  е едно от най-успешните български дружества и е сред безспорните лидери в дизайна, разработката и производството на системи за визуализация на текстова, цифрова, графична и комбинирана информация, базирани на светодиодната (LED) и LCD технологии.

Продукцията на компанията се изнася в над 40 страни на 5 континента. Доверието на международните ни партньори затвърждава позицията на Мегатекс като лидер на пазара.

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

В Мегатекс съсредоточаваме усилията си около постоянно и непрекъснато съобразяване с желанията и потребностите на нашите клиенти и вместо да следваме, ние създаваме тенденциите в бранша.

Нашият критерий за успех са вашите успехи и как марката „Мегатекс” ще намери приложение във вашата дейност, доколко нашите решения в максимална степен ще улеснят ефективното изпълнение на проекти във вашите целеви области.

Осъзнаваме нуждата от сериозна инвестиция в информационните технологии и сме готови да работим неуморно, за да осигурим и улесним достъпа до информация: по-лесно, навсякъде, винаги.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика