Представяне на компанията

Основна дейност на Мегатекс е проектиране, разработка, производство, продажба и монтаж на системи за визуализация на информация, базирани на светодиодна (LED) и LCD технология.

Ние предлагаме широка гама от светодиодни дисплеи с възможности за излъчване на текст, анимация и видеосигнал в реално време.

Модулният принцип позволява производство и монтаж на многофункционални съоръжения с разнообразни размери – от едноредови дисплеи за бягащ текст до екрани за стадиони.

Едноцветни, многоцветни и пълноцветни, нашите дисплеи излъчват рекламни съобщения и клипове.

В областта на рекламата Мегатекс  изгради информационната система на летище "Кефлавик" - Исландия, както и на "Българска пощенска банка” АД, където екипи на фирмата оборудваха изцяло множество клонове на банката в страната.

Мегатекс  поддържа своята продукция гаранционно и следгаранционно. Сервизната поддръжка и обновяването на технологии са важни и приоритетни задачи на компанията.

Услугите, които фирмата предлага, са изцяло подчинени на желанията на нашите клиенти. Новаторските ни решения намират приложение и в дейност по обновяване на вече съществуващи информационни системи, както и в освежаване стила на продукти за външна или вътрешна реклама.

Гаранция за високото качество и ефективност на нашата продукция е фактът, че информационни системи на Мегатекс  са монтирани в Народното събрание и Министерския съвет на Република България, аерогари, банки, борси, стадиони, спортни зали и други обществени места в страната и чужбина.

Елегантният дизайн и използваните съвременни технолоии и материали гарантират качеството на продукцията с марката „Мегатекс”. Ние предлагаме оптимално съчетание на: дизайн, качество на продукцията, срок на изпълнение и цена.

Продуктите с марка „Мегатекс” намират приложение в:

-   публични, административни, банкови и други финансови институции;

-   строително-инвестиционни компании;

-   туристически дестинации, хотели,хотелски комплекси, туроператори и туристически агенции;

-    барове, ресторанти, увеселителни заведения, казина и други места за развлечение;

-    на обществени места и събития на открито и закрито;

-    телевизии, медии, рекламни агенции за външна и вътрешна реклама, за фирми, упражняващи дейности по отдаване под наем на видео- и аудиооборудване за различни събития, концерти, празници;

-   стадиони, спортни зали, тенис кортове, плувни басейни, фитнес зали, спортни събития;

-   в търговски и бизнес центрове, молове, стокови тържища, в помещения и палати за провеждане на международни панаири, на летища, авто- и жп гари, пристанища, пътна сигнализация;

-   всяко място и дейност, където нашите партньори желаят да отправят точното послание към аудиторията.

 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика