Кариери

Ние в Мегатекс АД вярваме, че тайната за успеха на една компания се крие в добрия екип и таланта на всеки един! Ние предоставяме добре работеща среда и възможност да разкриете потенциала си, за да покажете най-доброто от себе си и да постигнете максимални резултати! Държим да стимулираме индивидуалността, ефективността и иновативното мислене.

Ние в Мегатекс държим изключително както на въвеждането и интегрирането на новоназначените кадри, така и на развитието на професионалните и личностни умения на служителите. Вярваме, че правилната оценка, добрата обратна връзка, осигурените възможности за развитие и обективното възнаграждение са сред основните фактори за мотивиране на служителите ни. Компанията осигурява атрактивно и конкурентно възнаграждение, което се развива според индивидуалното представяне и резултати. Мегатекс разчита на подготвени и мотивирани служители, които ежедневно допринасят и развиват успеха на компанията и нашите клиенти.

 

В тази част на сайта може да се запознаете с актуалните свободни позиции. 

 

1. Мениджър отдел Маркетинг и Реклама;
2. Финансов мениджър;
3. Административен мениджър. 

 

За повече информация:

office@megatex.bg

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

X
Яндекс.Метрика