Мегатекс създаде първия в света LED екран със соларен панел

31/01/2011

Мегатекс АД създаде революционен продукт, който обединява LED технологията и възобновяемата енергия. Българската компания създаде първия в света LED екран с интегриран соларен панел, който е  ефективна комбинация от две революционни технологии.

Мегатекс комбинира последните световни тенденции в сферата на технологиите и създаде ефективен, екологичен и единствен по рода си продукт.  Компания е изцяло посветена на иновации в сферата на LED и LCD технологиите и е от първите световни компании, които ще представят тази технология на пазара.

Соларен панел с мощност от 5 киловата ще осигурява енергия за електронното оборудване на екрана. Новият екран е предвиден за ползване на открито и може да се инсталира на стадиони, концерти, както и да се използва като билборд. Това, което го отличава, е фактът, че може да се инсталира на места без достъп до електричество, като например магистрали.

Мегатекс продава своите продукти на четири континента – Европа, Америка, Африка, и Азия. Въвеждането на ефективния, екологично чист екран ще осигури на фирмата път към нови пазари и ще заздрави позициите й на пазарите, които вече познават нейните продукти.

Мегатекс е лидер в производството на LED продукти, като LED стени, екрани, спортни системи, дигитални часовници и термометри, дигитални транспортни системи. През 2010 г. фирмата достигна до 30 000 продажби на LED табла на българския и международния пазар и се наложи като лидер в света сред производителите на тези продукти.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика