Мондиал 2014 на голям екран

В областта на технологиите вече всичко е възможно, дори да гледаш мачовете от Световното първенство по футбол на плажа, площада или в парка. Огромните LED с LCD екрани на МЕГАТЕКС пресъздават емоцията на агитките от стадионите в Бразилия с кристално качество и революционно изображение 4К. 

Послучай старта на Световното първенство по футбол в Бразилия „Мегатекс” има удоволствието да Ви представи своите уникални, свръхтехнологични  LED и LCD екрани. Поставянето на огромни LED или LCD  екрани в големите морски курорти са атракция за туристите и изключително удоволствие за феновете на футбола. Те могат да бъдат монтирани на всички открити места в града, като площади, паркинги на големи търговски вериги, както и в градски паркове. Качеството на картината е гарантирано от качествените светодиоди. Екраните на „Мегатекс” могат да предложат дори и революционното излъчване на 4К резолюция.

Нашите LED и LCD  екрани ВИ предлагат:

   Модерна и технологична визия

►     Невиждана досега атракция 

     Приходи от реклама

 ►  Революционно 4К изображение 

  Забавления от ново поколение

  Нов медиен канал

      ►  Бърза възвращаемост на инвестицията 

Подобни мащабни светлинни инсталации биха превърнали Мондиал 2014  в незабравимо преживяване за стотици хиляди привърженици на футбула, а качеството на картината ще задоволи и най-взискателните фенове. 

 

 

 

 

профил на клиента:
СПОРТНИ ОРГАНИЗАЦИИ
индустрия на клиента:

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика