19 години МЕГАТЕКС

11/04/2008

Изминалият четвъртък, 10 Април 2008 г. ще се запомни с уникалното парти по случай рождения ден на „Мегатекс” АД, провело се в хотел Радисън. Още в ранния следобед, огромният екран поставен пред хотела подсказваше за предстоящия купон на компанията.

  Деветнайстият рожден ден на компанията се превърна в истинско изживяване за всички гости. Официалната част на вечерта откриха специалните гости от Македония, акробатите от Fuzz Bubble Crew, със своето светлинно шоу. Последваха обръщения от страна на мениджърския състав на компанията и представяне на новия корпоративен клип на дружеството.

  Безспорният гвоздей в програмата бе участието на очарователната Мариана Попова, певица на годината на наградите на БГ Радио и любимите на всички Митко Щерев и Илия Ангелов. Техните песни предизвикаха бурните аплодисменти на присъстващите, които пяха и танцуваха заедно със своите любими изпънители до късно вечерта. Мариана Попова изпълни сециално за гостите и своя най-нов хит Fiction, който нейните фенове ще могат да слушат това лято на българската клубна сцена.

  Празникът на компанията, чието мото гласи - Ние създаваме информационен комфорт за всички хора по света продължи с много музика и настроение, страхотни подаръци и много незабравими мигове.

  От „Мегатекс” АД обещават грандиозно парти по случай двадесетия рожден ден на компанията, както и много изненади на своите клиенти през цялата 2008 г.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика