20 години успехи ...

09/04/2009

10 април 1989 – 10 април 2009 г.

20 години успехи ...

   На 10 април 2009 г. първата регистрирана IT фирма в България навършва 20 години.
   От своето създаване през април 1989 до април 2009 г. „Мегатекс” АД предоставя иноватовни и интелигентни решения, с оглед на нуждите във визуалната и интерактивна комуникация в частния и публичния сектор, прилагайки съвременни информационни, компютърни и комуникационни технологии.
   За 20 години „Мегатекс” АД въведе практика да определя тенденциите във визуалната комуникация с аудиторията на вътрешния пазар и да бъде винаги в крак с най-съвременните високо технологични решения на международната сцена в изработка на електронни продукти, приложими във всяка сфера от стопанската, обществена и политическа дейност на човека.
   „Мегатекс” АД първи въведоха използването на светодиодите в рекламния бизнес в България. В резултат на много неуморни дни и нощи научно изследователски труд, постепенно усъвършенстваха познанията си, прилагайки светодиодната технология в редица области, и започнаха да диктуват правилата на пазара.
   Днес компанията изнася продукция в над 40 страни по света и има представителства в Австрия, Германия и САЩ.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика