Балът на Германската икономика в Луфтханза Техник София

19/10/2013

На 19 октомври 2013 г. 450 членове и приятели на ГБИТК се срещнаха, за да изживеят една незабравима бална вечер в невероятната атмосфера на Lufthansa Technik София. Почетен гост на вечерта беше президента на България Росен Плевнелиев.

30 артисти в рамките на петчасовото музикално шоу на живо, нагорещяваха атмосферата през цялата вечер. Музикантите от популярния пиано бар Камино и виртуозите на китарата от фламенко групата Del Padre склониха дори и най-заклетите врагове на ритъма да отидат на дансинга,а Орлин Горанов беше звездата на вечерта.

Под мотото „Една нощ около света“ гостите имаха възможността да вкусят екзотични ястия от всички географски ширини, към които отлично подхождаха австралийското бяло и червено вино. В lounge-зоната барманите от Brown Forman приготвяха коктейли за лятно настроение, пресъздадено по много ефектен начин от огромния ЛЕД екран на Megatex – сребърен спонсор на мероприятието. Предвидените няколко киоска, интерактивно подтикнаха гостите да вкусят уникалната кухня на хотел Hilton. Няколко крачки пo-нататък, Nordsee показа, че дори и хората от северната страна на река Майн разбират от добра кухня. Както всяка година  средствата, набрани вечерта, ще бъдат предоставени за благотворителност. 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика