Happy BAR & Grill със супермодерен екран от МЕГАТЕКС

01/05/2013

LED екраните се превърнаха в задължителен елемент от модерната визия дори на заведенията за хранене. Това е напълно обяснимо, защото голяма част от заобикалящата ни информация се възприема първо през очите. Точно затова, веригата заведения за хранене Happy BAR & Grill постави голям LED екран на входа на ресторантите си. Огромният монитор помага за по-доброто разпознаване на марката в големите търговски центрове, а благодарение на него клиентът вижда нагледно вкусната и здравословна храна, която го очаква в Happy BAR & Grill. 

Екранът на заведението служи за разпространение на телевизиония канал на веригата Happy TV, който се излъчва във всички ресторанти на веригата за хранене. Основна цел на тази медия е да развилча посетителите и клиентите с музика, забавни клипове, като предлага рубрики с любопитна информация за храни, напитки, пътешествия, новини за популярни личности и полезна информация. Рекламни блокове се излъчват няколко пъти на ден. 

Медиите на Happy са създадени специално за клиентите на Happy, за да ги правят по-щастливи и усмихнати, а екраните на „Мегатекс” АД да улесняват клиентите в избора им на заведение за ханене, избор на меню и за тяхното популяризиране като цяло. 

 

 

 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика