Korea ICT Roadshow EU 2011 откри нови възможности пред Мегатекс

27/04/2011

Българският производител на уникални LED продукти Мегатекс АД откри нови възможности за своя бизнес и положи основите на много нови партньорства на изложението Korea ICT Roadshow EU 2011, което се състоя на 21-23 март тази година в Милано.

Korea ICT Roadshow EU 2011 е инициатива на Корейската правителствена агенция за насърчаване на бизнеса и инвестициите /КОТРА/, чиято цел е да поощри търговските взаимоотношения на корейски компании в сферата на ИКТ на европейския пазар. Тази година 28 корейски компании-изложители участваха в изложението в хотел Мариот в Милано, а над 200 компании от цял свят посетиха изложението. Мегатекс беше една от общо осем български фирми, поканени да посетят Korea ICT Roadshow EU 2011.

Борислав Соколов, мениджър продажби в Мегатекс АД, се срещна с представители на седем корейски компании: Verilux Technologies Co.Ltd., Verilux Technologies Co.Ltd., ASP Semiconductor Co.Ltd., Lumitech Co.Ltd., Techsign Light Panel Co.Ltd., OK Industry Inc., FINETECHNIX CO.LTD.

Той изтъкна ползите, които изложението е донесло както на представителите на Корея, така и на Мегатекс: „Благодарни сме на КОТРА за тяхната любезна покана и за възможността за бизнес партньорства, които ни даде изложението. Вече имахме втори срещи с някои от компаниите в София и се надяваме на дългосрочно бъдещо партньорство с тях.”

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика