Мегатекс ГмбХ участва на изложението Inhorgenta Europe 2010

28/02/2010

Обособеното дружество Мегатекс ГмбХ, член на групата Мегатекс, взе участие в едно от най-мащабните специализирани изложения за бижутерия, часовници и технологии на територията на Мюнхен, Германия.

На изложението участваха повече от 2 000 фирми производители и дистрибутори, които в продъжение на четири дни презентираха пред над  350 000 посетители последните тенденции в бранша.

В специализираната част за LED часовници и технологии, Мегатекс ГмбХ показа три основни продуктови линии – светодиодните часовници от серията ТD 6XX, светодиодни рамки с уникална технология, гарантираща над  100 000 часа пълна ефективност на диодите, предназначени за употреба на всякакви по вид обществени места, както и едно от най-актуалните си изделия – информационните киоски, произведени според най-новите тенденции и технологии, които намират все по-широко приложение на местния и международен пазар.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика