Мегатекс изпрати 42 LED валутни табла в Тунис

19/04/2011

Мегатекс, българската компания-производител на уникални LED продукти и една от водещите фирми в света в сектора на банково оборудване, изпрати 42 LED валутни табла на тунизийския дистрибутор Mediterranee Services на 14 април 2011 година.

 

Двете фирми са партньори от 1995 година. Оттогава насам Mediterranee Services успешно продава валутните табла и дисплеите с динамичен текст на Мегатекс, като броят изпратени бройки надвишава 1000.

 

Мегатекс е един от лидерите по брой продадени валутни табла в света - през 2010 компанията продаде 30-хилядното валутно табло. В България Мегатекс държи монопол на д пазара на тези продукти.

 

Отличителният белег на Мегатекс е практиката на фирмата винаги да предлага поръчкови изделия, произведени така, че да отговорят на всички нужди и изисквания на клиентите. От своето създаване насам Мегатекс прави дизайнерски, единствени по рода си светодиодни продукти, така че не е чист производител, а по-скоро дизайнер на ЛЕД изделия.

 

Мегатекс е основана през 1989. Компанията предлага широка гама от LED продукти като LED стени, валутни табла, дигитални часовници и термометри, спортни и транспортни системи. Преди шест години компанията започва да прави и LCD киоски и LCD+LED киоск системи. Компанията е завоювала позиции на четири континента и продава продуктите си в 40 страни.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика