Мегатекс изработи и монтира многофункционална LED система. ЖП ГАРА ВИДИН 29 ноември 2

29/05/2009

В центъра на град Варна бе монтиран голям пълноцветен светодиоден екран, който ще се използва от местна компания, предоставяща пълно рекламно обслужване, разширяваща дейността си в областта на мултимедийната реклама.

Използването на светодиодните (LED) екрани за мултимедийната реклама постепенно набира скорост в България. Те предоставят изключителна гъвкавост по отношение на условията, ситуацията и целите, за които ще се използват, и на тях могат да се излъчват материали с различен формат. Светодиодните екрани за външно приложение са предпочитани поради неограничените творчески възможности по отношение на образи и приложения.  LED екраните предоставят усещане за съпричастност към излъчваната ситуация и чувство за реалност и въздействат силно върху аудиторията.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика