Мегатекс с пореден успех на Австрийския пазар

06/06/2008

Тази седмица беше финализирана поредната успешна сделка на Австрийския пазар. Мощната рекламна агенция MAPE EVENT закупи 84 модула за изграждането на три светодиодни екрана, които ще бъдат използвани в новата стратегия на компанията за иновации в сферата на външната реклама. Така наречената аутдоор (outdoor) реклама в Европа започва все по-бързо да подменя популярните билбордове с далеч по-ефективните ЛЕД дисплеи. Светодиодната технология предлага неограничени размери, превъзходно качество на картината и отлична възвръщаемост на инвестицията. Австрийската компания ще постави съоръженията в столицата Виена, както и в два по-малки града, като надеждите са да бъдат увеличени драстично приходите от външна реклама. От Mape Event обявиха, че разчитат на огромен интерес от страна на бизнеса и са убедени, че в близко бъдеще, всяка агенция, разполагаща със светодиодни екрани ще постигне сериозни успехи в своята дейност.

 

Този успех на международния пазар, затвърждава името на Мегатекс, като символ на надеждност и качество и е поредното доказателство за традициите във външнотърговските отношения на българския лидер в светодиодните технологии.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика