Оптичният тунинг в нова LED светлина

06/02/2014

Модерните технологии започват да навлизат с пълна газ в автомобилната индустрия. И докато преди няколко години оптичният и виртуален тунинг бяха блянове от предаванията на MTV, днес той може да се забележи не само в автомобилите на маниаците, но и в много коли серийно производство.

LED светлините отдавана навлязоха в технологиите за производство на фарове, но от съвсем скоро те вече се наблюдават и в купето, в джантите и в окачването на автомобила. Спойлерилери, прагове и решетки сега също греят в  модерни LED светлини. Огледалата и емблемите също трябва светят по авангарден начин, а студията за тунинг постоянно се оглеждат за нови решения. Дори звукът в автомобила трябва да е с LED окраска, за да може колата да се нарече супертехнологичана. А за да изцяло в крак с времето трябва да има и LED екран в багажника.

В края на миналата година, по време на изложението в Франкфурт, свръх луксозният гигант Rolls Royce показа нощно небе в купето на автомобила. Така автоконцернът ясно заяви, че LED технологиите започват да навлизат с все по-бързи темпове в автомобилната индустрия.

„Мегатекс” АД е единствената компания в страната и една от малкото в Европа, които проектира и инсталира иновативни  LED решения за тунинг. В момнета дружеството работи за създавенето на първият супертехнологичен, тунинг авотомобил в България. Колата на бъдещето ще разполага с огромен LED дисплей в багажника, вградени LED диоди в озвучението, като и в ходовата част, лайсните и джантите на возилото.  

Нощното небе в купето на Rolls- Royce

Без LED светлини оптичният тунинг няма да е същият

 

 

 

 

 

 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика