Посещение на панаира в град Мексико

01/01/2019

През януари 2019 беше посетен панаирът в град Мексико сити на един от големите производители на битови уреди Mabe.

Главният изпълнителен директор на „Мегатекс“ АД, г-н Николай Зарков, заедно с г-н Николай Славов, Мениджър Проекти на компанията, проведоха двудневни срещи с ръководителите на отдела по Научноизследователска и развойна дейност на най-големият производител на домакински уреди за Латинска Америка –мексиканската фирма Мабе.

Срещите бяха проведени в централата на компанията в столицата Мексико Сити. Темата на разговор бе предложението на Мегатекс за реализиране на концепцията „Ново поколение хладилници“. По време на разговорите двете страни обсъдиха възможностите за сътрудничество по превръщане на тази идея в стойностен и работен продукт.

През останалото време представителите на Мегатекс имаха възможността да посетят заводът за производство на хладилници в гр. Селая, както и Технологичният и проектен център на Mabe в град Кератаро.

Имаше време за разглеждане и на забележителностите на столицата като археологическия музей, пирамидите на Теотиуакан, и още много други места.

Срещите с представителите на Mabe продължиха и след Мексико под онлайн формат.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика