Първият офис на Дядо Коледа беше открит в България

01/12/2008

Първият офис на Дядо Коледа беше открит в България. Той е оборудван с MEGASTAR TOTEM с touch screen за връзка с децата, които желаят да поръчат подаръци. В „Мол Плевен” беше инсталиранo първото устройство за интерактивна връзка с Дядо Колeда – съвместен проект на „МЕГАТЕКС” и “STAR MODELS”.
    MEGASTAR TOTEM е проектиран с неповторим елегантен дизайн, апликиран в подходящи за празника цветове, с коледни картинки, приказни герои, подаръци, създаващи весело настроение и предпоставка за едно незабравимо тържество.
    MEGASTAR TOTEM е информационно устройство от ново поколение с вграден голям рекламен LCD екран в портретен формат, компютър и аудио система и е снабден със специално разработен софтуер, даващ възможност избирателно да бъде предавано послание, както към точно определена таргет група – в случая децата и техните родители, така и към цялата аудитория в търговския обект.
    MEGASTAR TOTEM може да служи и като луксозен аксесоар, част от интериора или от вашата празнична украса в навечерието на Коледните празници. В търговските обекти може да бъде използван и като мощно средство на маркетинга, създавайки силно усещане за корпоративна идентичност, неповторима атмосфера на изящество и лукс, които не биха останали незабелязани от клиентите.
    MEGASTAR TOTEM е част от нашата обща социална отговорност да изиграем своята роля във възпитанието на децата.

    „МЕГАТЕКС” предоставя оборудване за специални събития и празници. За вашето тържество, за мероприятия и празници – извършваме разработка на проекти – предоставяне на I-POINT тотеми, отговарящи изцяло на настроението и посланията, които искате да внушите на контактната аудитория – ние знаем как да се погрижим за засилване на нитереса към вашия обект, стимулиране на продажбите, увеличаване атрактивността на мястото и създаване на неповторима атмосфера.
    Освен разработка на индивидуален дизайн, ние предоставяме и специализиран софтуер, посрещащ желанията ви за съответния празник, за да изпълните желанията на вашите посетители, а обектът да се превърне в предпочитано място.

 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика