RGB светодиоден банер на фасадата на „Технокомерс”

29/01/2009

Пълноцветен светодиоден банер с габаритни размери 6,14 м (дължина) на един метър (ширина) беше монтиран на фасадата на магазин „Технокомерс” в град Перник. Магазинът е лидер в комплексното обзавеждане и предлага широка гама бяла и черна техника, мебели, инструменти. Предназначението на пълноцветния светодиоден банер е за изобразяване на всякакъв вид информация – буквена, цифрова, графична, комбинирана, дата, час, динамични надписи и видео материали във всякакъв формат).

RGB банерът се използва за изписване името на магазина, за рекламни лозунги и послания на продуктовите групи, представяне на нови продукти, промоции, отстъпки, рекламни клипове на магазина и доставчиците му, организиране на различни кампании и мероприятия, новини и горещи оферти, които могат да заинтригуват по-широк кръг потребители и активно да допринесат задоброто информиране на клиентите.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика