За поредна година Мегатекс участва на изложението CeBit

07/03/2010

И през 2010 година Мегатекс бе сред фирмите, участници в най-голямото световно изложение за дигитални, IT и телекомуникационни технологии .

CeBit 2010 за поредна година оглави класациите по брой участници и посетители. Огромен интерес от страна на  посетители от  цял свят предизвикаха над 4 157-те фирми участници от общо 68 държави. В Хановер, Мегатекс презентира един от най-продаваните си продукти – I-Point Kiosk, различни вариации на продуктите от серията ТD 2XX, както и две от последните си разработки - LED Full Color Moving Banner Display TD5003-8F (LED дисплей, решен в подвижен вариант, състоящ се от четири обособени модулни конструкции) и уникален многопрофилен органайзър, предназначен за употреба в лична, работна и обществена среда.  Изделията на компанията, предлагащи най-съвременните визия и software, се радваха на огромен интерес и за пореден път впечатлиха посетителите с иновация и стил на световно ниво.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика