Спортна информационна система в зала „Арена Самоков”

15/01/2009

„Мегатекс” АД успешно реализира проект за спортна система за провеждане срещи по волейбол и баскетбол в зала „Арена Самоков”. Системата включва централно табло, повторител (дублиращо табло), две надкошови табла и електронен дисплей, показващ кой отбор е в атака.

Централното светодиодно табло предоставя възможност за индивидуално показване имената на отборите, точките и броя на фаловете на всеки от играчите, полувремето и оставащото време, отборните фалове и броя на прекъсванията. Системата е уникална по рода си, поради характеристиките на ндкошовото табло, което е извито и има видимост по-голяма от 270°.

С тези си характеристики спортната система отговаря изцяло на изискванията на Международната федерация по баскетбол (FIBA) и Международна федерация по волейбол(FIVB). Големите и функционални възможности я правят приложима за двата вида спорт.

Залата в Самоков разполага с 2500 седящи места. С допълнителни приспособления местата може да станат до 3000 по време на баскетболни мачове. Залата предлага условия за над 20 вида спорт. В нея играят двата представителни баскетболни отбора на града - мъже и жени.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика