Мегатекс в общините

Технологичните изделия на „Мегатекс” намират редица приложения в българските общини. Благодарение на богата продуктова гама, която предлагаме местната власт би могла да подобри  значително администрацията си и да улесни достъпа до услуги на гражданите си.

Нашите LED и LCD екрани са най-добрият начин популяризиране на археологически и културни забележителности в градовете и изключителна алтернатива за печелене на дивиденти от реклама за бюджета на общината. Светодиодните инсталации са иновационен и свръхмодерен начин за добра информираност на туристите и местното население за новостите в градовете. Те спомагат за изграждането на технологичната градска среда и удовлетвореността на гражданите от една съвършенно нова услуга.

Киоск системите, LED и LCD дисплеите, които предлагаме за администрацията са чудесна възможност за подобряване на електронното обслужване на общините. Служат на гражданите и бизнеса, и улесняване на достъпа им до административни услуги, чрез въвеждане на електронни услуги. Те намират приложения в информационни центрове, терминали във фоайета и музеи.

Светодиодните технологии на „Мегатекс” служат още за фасадно осветление за административни сгради, информационни табла на входовете и изходите на градовете, осветление на градски паркове и градини, часовници и термометри в различни части на градовете. Брилянтната картина създадена от изделията ни създава у зрителя усещане за топлина, бодрост и щастие от ново измерение.

профил на клиента:
ДЪРЖАВНИ ИНСТИТУЦИИ
индустрия на клиента:

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика