КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ

Този сайт събира лична информация на някои от страниците си. Мегатекс гарантира, че никаква част от тази информация не е изложена на опасност от злоупотреби.

Мегатекс събира някои технически данни данни, когато посещавате уебсайта й. По-долу е обяснено как се събира и обработва събраната инфромация.

Информация, събирана и обработвана автоматично
Когато използвате сайта (разглеждате страници, сваляте файлове и т.н.), автоматично се събира информация за посещението ви. Тази информация никога не разкрива вашата самоличност. Информацията, която се събира и пази е:

Домейнът (например, "company.com") и IP адресът (IP адресът е номер, който автоматично се дава на вашия компютър, когато използвате Интернет), от които използвате сайта;
Версия и производител на браузъра (напр. Internet Explorer, Opera) и операционната система (Windows, MacOS), които използвате, за да разглеждате сайта;
Датата и часа, в които сте използвали сайта;
Страниците, които сте посетили;
Ако сте дошли на сайта на Мегатекс , проследявайки връзка от друг сайт - адресът на този сайт.
Тази информация се използва само, за да се определи броя на посетителите на сайта и технологиите, които използват те. Никога не събираме информация за отделни личности и техните конкретни посещения.

Лична информация
Ако решите да използвате някои от функциите на този сайт, които изискват от вас въвеждането на лична информация като име и e-mail адрес и изпращането и на Мегатекс, можете да бъдете сигурни че тази информация се използва само, за целите, за които е събирана - например, за да бъде отговорено на ваш въпрос или да ви се прати друга информация, която сте поискали.

Събраната лична информация може да бъде предоставена само на държавен орган при изрично поискване и ако съответният орган има право да разполага с нея. Мегатекс не събира лични данни с комперсиални цели и не предоставя събраната информация на комерсиални организации.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика