Würth Elektronik (лого)

Електронни компоненти; печатни платки

All Spectrum (лого)

Пътни знаци, соларно улично осветление

ПАРТНЬОРИ

Един от основните принципи в нашата професионална практика е взаимодействието със заобикалящата ни среда. В тази посока екип от специалисти  внимателно изследва потенциалните партньорски взаимоотношения, които могат да бъдат установени. Ние вярваме, че само по този начин една съвременна компания съществува активно и запазвалидерска позиция в съответния пазарен сегмент. Нашата мисия е да осигурим най-доброто информационно обслужване, базирано на висококачествени светодиодни и LCD технологии.

В резултат на партньорството ни със световнодоказани компании нашите продукти са адаптирани и съобразени с индивидуалните потребности на клиентите ни. Тяхната уникалност на пазарапроизлиза от факта, че успяваме да синхронизираме и управляваме в мрежа изделия, различни като тип, функции и технологии (LCD, LED).

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика