Спорт и развлечение

TD 5005-20FO

ПЪЛНОЦВЕТЕН СВЕТОДИОДЕН ДИСПЛЕЙ – БАНЕР  с възможност за вътрешно и външно изпълнение

Решения от ново поколение : Пълноцветният светодиоден дисплей – банер - базирани на свеодиодна (LED) технология

Като инвестиционен...

I-POINT TOTEM Smart - Touch Screen

Продуктът има елегантен дизайн, голям рекламен екран, вграден компютър и аудио система.

Тотемът може да се свърже в мрежа с други продукти, с контрол от един пункт, а визуализираната информация може да се променя в реално време.

...

TD 108

Светодиодният дисплей TD108 (външно изпълнение) е предназначен за съпровождане на спортни мероприятия - например футболни, волейболни и др. мачове. Служи за визуализация на номерата на състезателите при смяна, за показване на определеното от съдията...

TD 812

Информационната система TD812 е предназначена за визуализация на спортно-техническите резултати, имената на отборите, буквено-цифрова информация, съобщения, реклами и др. на футболен стадион.

I-POINT TOTEM Smart

I-POINT TOTEM Smart е предназначен за Digital Signage апликации като мултмедийни съобщения, информация, изображения, звук, видео, филми, рекламни страници и клипове.  Идеален е за търговски центрове, летища, банки и...

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика