Мегатекс - член на БСК (Българската стопанска камара)

02/10/2014

С дългогодишен опит в LED осветлението и визуализацията, Мегатекс се доказа като сигурен партньор за всеки бизнес. Ние сме едно от най-успешните български дружества и
сме сред безспорните лидери в дизайна, разработката и производството на системи за визуализация на текстова, цифрова, графична и комбинирана информация. Доверието на международните ни партньори затвърждава позицията на Мегатекс АД като лидер на пазара. Именно това, допринесе на компанията да стане член на Българската стопанска камара. Като членове на БСК ще съдействаме за развитието на пазарната икономика, устойчив и качествен растеж, в съответствие с интересите на бизнеса. Заедно с колегите си ще работим в партньорство за възстановяване, укрепване и разширяване на стари и създаване на нови икономически връзки и пазари в страната и в чужбина. Ние твърдо стоим зад лоялната конкуренция и етика.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика