Участие на Мегатекс в програмата на финландския акселератор Sampo Accelerator

01/02/2020

Мегатекс бе одобрена и поканена за участие в програмата на финландския акселератор Samo Accelerator, представяйки своя проект „Ново поколение домакински уреди“.

Програмата представляваше 3 седмици и половина активно обучение от опитни и реномирани лектори, инвеститори и предприемачи от областта, както и множество практически задачи, свързани с области като маркетинг в социалните мрежи, презентиране на проекти пред аудитория, бизнес развитие, преговори с клиенти и инвеститори и много други.

Целта на самата програма бе да предостави насоки на фирмите-участници, всяко една от които участваше с интересна идея, как да структурират и представят по възможно най-добрият и атрактивен начин своята идея или своя проект пред различни аудитории като инвеститори, клиенти и други предприемачи. Освен това всеки един от участниците получи допълнително указания и напътствия относно: подходи за достигане до клиентите и инвеститорите; съставяне на бизнес планове; методи и стратегии за навлизане на пазара; личностно развитие; начини за следене на прогреса и други.

Фирмите-участници бяха представлявани от екипи по един или двама души, като всяка една от тях оперираше в сфера, различна от останалите: недвижими имоти, логистика, строителство, системи за сигурност на мобилните комуникации, потребителски продукти. Мегатекс обмени знания и опит с всеки един от участниците като перспективите за съвместно сътрудничество по определени проекти в бъдеще са много големи.

Освен провеждането на интензивното обучение, представителите на Мегатекс имаха възможността да разгледат и да се запознаят със забележителностите, историята и културата на гр. Хелзинки и гр. Еспоо, където се проведе и самата програма.

 

 

Мястото на провеждане на програмата.

Разнообразни и интересни практически задачи.

На по бира с представител на един от участниците в програмата – финландската фирма GlobalTech Group Oy, които имат иновативно решение в претеглянето и контрола на натоварването на оста на различни камиони, ремаркета, контейнери и всякакви големи предмети.

Допълнителен снимков материал от Програмата:

Линк към видео материал за Програмата: https://www.facebook.com/sampoaccelerator/videos/2486182078375177

Снимки от красивия град Хелзинки:

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика