Представяне на компанията

„Мегатекс“ е сред безспорните лидери в дизайна, разработката и производството на системи за визуализация на текстова, цифрова, графична и комбинирана информация, базирани на светодиодната (LED) и LCD технологии.

Прилагайки най-съвременните постижения в информационната, компютърната и комуникационна техника, ние следваме мисията да осигурим информационен комфорт на нашите клиенти и партньори в целия свят. Продукцията на компанията се изнася в над 40 страни в Европа, Азия и Африка.

За 36 години ние сме разработили над 500 вида изделия и системи, произвели сме 50 000 единици изделия и сме използвали 60 милиона светодиоди.

Иновативният подход, съобразен с неизменните закони на пазара, подчертаният творчески подход в бизнеса във всяка функционална област, следвайки закона за първенството в нашата категория – съсредоточаваме усилия около постоянно и непрекъснато отчитане желанията и потребностите на нашите клиенти и вместо да следваме, ние създаваме тенденциите в бранша.

Ние осъзнаваме нуждата от сериозна инвестиция в информационните технологии и сме готови да работим неуморно, за да осигурим и улесним достъпа до информация: по-лесно, навсякъде, винаги.

„Мегатекс“ предлага цялостно информационно обслужване и интелигентни комуникационни решения. Наши клиенти са публични организации, финансови и обществени комплекси, увеселителни заведения, казина и места за развлечение, стадиони и спортни зали, болници, административни сгради и други. Последните ни разработки се концентрират върху най-адекватното и ефективно обслужване на този род организации. Едни от най-впечатляващите продукти на компанията са така наречените информационни тотеми. Всички изделия и системи са изключително удобни за контрол, позволяващи свързването в мрежа, улесняват достъпа до информация, оптимизират ефективността и повишават качеството на обслужването.

„Мегатекс“ е участвала на 54 значими световни изложения с различна ориентация като: CeBIT (Хановер, Германия), CeBIT Bilisim Eurasia (Истанбул, Турция), Photokina (Кьолн, Германия), ISE (Амстердам, Холандия), GITEX (Дубай, ОАЕ), COMDEX (Сао Пауло, Бразилия), COMDEX (Лас Вегас, САЩ) и много други. Всичко това ни дава основание да вярваме, че „Мегатекс“ заслужено се ползва с доверие на търговските си партньори и многобройните си клиенти в страната и чужбина.

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика