МЕГАТЕКС 25 години „Комуникация и визуализация”

01/01/2014

Вече 25 години „МЕГАТЕКС” е запазена марка в сферата на светлодиодните дисплеи и визуализацита на информация. Компанията се гордее с проекти в над 40 страни и на 5 континента.  „МЕГАТЕКС” е лидер в  дизайна, разработката и производството на системи за визуализация на текстова, цифрова, графична и комбинирана информация, базирани на светодиодната (LED) и LCD технологии.

Уникалните LED и LCD продукти като LED екрани, стени, дисплеи с динамичен ред, спортни и транспортни системи, дигитални часовници и термометри, валутни табла и LCD киоски са само малка част от портфолиото на „МЕГАТЕКС”. Продуктите ни намират приложение  в специфичната работа на банковите институции и обменно-валутните бюра, административни сгради, транспортни средства, спортни зали, витрини, заведения за обществено хранене, хипермаркети и др.

 Продуктите ни се използват в обществения, градския и железопътен транспорт; метро, летища, автогари и пристанища. Намират приложение в спорта и  рекламата за излъчване на клипове и видеа, предевене на имиджови посления,  както и за визуализация на резултати от различни видове състезателни игри. В администрацията са перфектният избор за обработване на заявки и групи клиенти. Нашите Киоски и  Тотеми пък са  подходящ за молове, шопинг центрове и вериги магазини.

25 години „МЕГАТЕКС” радва своите клиенти с модерни решения и иновативност. Продуктите на компанията са специфични по своята уникалност и в крак с времето и новите технологии. 

Linked In Икона за Туитър Икона Гугъл плюс

Мегатекс се доказа като предпочитан и надежден партньор за фирми на 5 различни континента, защото успешно съчетава иновациите в електрониката и съвременните комуникационни системи със стандартите за качество и постоянното отчитане на удовлетвореността на клиентите ни.

Яндекс.Метрика